Eilandwonen 11 december start verkoop

24 royale waterwoningen
10 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen

Het is zover! De 34 woningen van Eilandwonen Westergouwe gaan op maandag 11 december om 14.00 uur online in verkoop. Eilandwonen ligt op het tweede eiland van Westergouwe en bestaat uit 24 royale waterwoningen en 10 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen.

In Eilandwonen vind je gegarandeerd een huis dat bij je past. Ga je voor een fijne, ruime eengezinswoning, waarbij je heerlijk wakker wordt met uitzicht over het water? Of heb je liever een karakteristieke twee-onder-een-kapwoning? Door de gevarieerde architectuur ontstaat er een intieme diverse buurt, waar je heerlijk thuiskomt.

Alle verkoopdocumentatie is vanaf maandag 11 december 14.00 uur te bekijken op de website. Denk hierbij aan de brochure, de prijslijst en plattegronden per woning. Neem rustig de tijd om alle informatie door te nemen.
 
Wil je je inschrijven op jouw favoriete woningen? Dit kan alleen via de website vanaf maandag 11 december a.s. 14.00 uur. De inschrijftermijn duurt een week tot maandag 18 december a.s. 14.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats en worden alle inschrijvers hierover bericht.

Bekijk de woningtypes